Ralph Network Is Back

Posted by RaphX123 on 04:46 PM, 19-Jan-14 • Comments (0)
Ralph Network is back! Dont forget to surf Raplh Network's site.

That's all.
I will post latest updates here.
See ya.

Showdown 2013 8TV

Posted by RaphX123 on 03:04 AM, 08-Jun-13 • Comments (0)
Click direct link here.

Khas Untuk Pembaca Ralph Network

Posted by RaphX123 on 10:48 AM, 17-Feb-13 • Comments (0)
Jika anda ada sebarang pertanyaan, anda boleh menghantarkan e-mail secara peribadi anda ke wapportalrasmi@gmail.com.
Mesej anda amat dialu-alukan.
Sekian, Terima Kasih.

Berkhidmat Untuk Negaraku Malaysia.
Admin Ralph Network

Bagaimana Nak Download Flash Games dalam MiniClip.com?

Posted by RaphX123 on 10:54 AM, 08-Feb-13 • Comments (0)
Assalamualaikum & Salam 1 Malaysia kepada rakan-rakan Pembaca Ralph Network. Pada pos kali ini, RaphX akan ajarkan cara-cara nak download games mini dalam MiniClip. RaphX akan buat penerangan secara point ya. Pertama sekali, klik halaman File2HD. Halaman tersebut merupakan pemuat turun isi kandungan yang ada pada semua halaman. (Serupa dengan FDM la katanya.) Klik halaman MiniClip, klik mana-mana games yang kita nak download. Copy URL... [Read More]

Hackers

Posted by RaphX123 on 11:53 AM, 07-Feb-13 • Comments (0)
ThumbnailHackers dalam konteks keselamatan komputer meujuk kepada penggodam komputer yang terlibat dalam keselamatan komputer dan berupaya mengeksploit sistem tanpa kebenaran melalui kemahiran, taktik dan pengetahuan terperinci. Black-hat Hackers Seseorang yang mensubversi keselamatan komputer tanpa izin atau menggunakan teknologi (biasanya sebuah komputer ataupun internet) untuk tujuan keganasan, vandalisme, penipuan, kad kredit, pencurian indentiti, pencurian hak milik intelektual dan sebagainya. Grey-hat Hackers Etikanya tidak jelas atau... [Read More]

Promoting The Hackers Playground

Posted by RaphX123 on 05:23 PM, 05-Feb-13 • Comments (0)
I want to promote a website Hack This - The Hackers Playground. This page will teach ways or techniques to hacking any type of site that has a strong or weak security. This page is headed by a hacker who wants to know his name FlabbyRabbit. There are various levels as well as various categories such as MAIN, REAL, JAVASCRIPT, CODE and... [Read More]

SPM Results 2012/2013 for the birth of 1995.

Posted by RaphX123 on 07:50 AM, 31-Jan-13 • Comments (0)
You guys sure are wondering about the results of SPM (Malaysian Certificate of Education) 2012/2013 for the birth of 1995. There are two dates, namely: -
  • 20.3.2013
So there are many ways you want to know the results, the easiest way of all is to know

Hacking Internet Free kat Mozilla Firefox

Posted by RaphX123 on 08:22 AM, 17-Jan-13 • Comments (2)
Korang sekarang dah tahu ke cara-cara nak hack Free Internet kat komputer korang? Pencetus idea ini bukan aku yang mulakan. Tapi kawan sekelas aku Credit for: BujaKuali (Sebab dia lah yang ajar aku cara nak hacking internet free kat telefon Samsung Champ 2 aku mula-mula dulu sampai aku terfikir nak hacking kat Mozilla Firefox pula.) Ok, lets we continue. First of all, korang kena... [Read More]

How To Be A Hacker? - DC!

Posted by RaphX123 on 09:40 AM, 13-Jan-13 • Comments (0)
Pos pada tahun 2013 ini akan mempunyai beberapa pembaharuan. Ianya ialah pos akan mempunyai dwibahasa. Ianya ialah Bahasa Malaysia dan English Language. Post by 2013 this will have a number of reforms. It is going to have a bilingual post. It is Bahasa Malaysia and English. Baru-baru ini berlaku serangan pengodam yang menggelarkan diri mereka ‘anonymous’ dimana mereka telah menyerang beberapa laman... [Read More]

Cara Mendapatkan Domain Secara Percuma 2013

Posted by RaphX123 on 06:29 PM, 10-Jan-13 • Comments (0)
Cara yang akan DC! ajarkan kepada anda ini akan membolehkan anda memperolehi domain untuk blog anda dari pilihan domain [dot] com, org, net, biz, info dan name secara percuma. Tak percaya? Mari kita cuba. Tutorial ini DC! perolehi dari blog Si Buta IT [Nenek Hacker]. Kredit kepada beliau (copy paste dan edit sikit-sikit je ni. Letih nak edit semua. Heheee..). Tutorial... [Read More]